Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeżeli jest zły dział to przepraszam ale nie mogłam znaleźć innego pasującego do reklamy serwera :)

Chciałabym wam opowiedzieć o moim serwerze :)

IP mojego serwera to: FoxHC.mcpro.io, wiem odstraszająca domena ale hosting jest darmowy, jak serwer będzie popularny to kupie hosting :)

INFORMACJE O SERWERZE:

1. Ogarnięta administracja.

2. Aktywna administracja.

3. Serwer posiada swoją stronkę internetową o adresie: FoxHC.pl.tl, tak stronka też darmowa ale po co kupować jak i tak mało osób gra na serwerze więc...

4. Miła administracja.

5. Wersja: 1.8

Więcej dowiecie się grając na serwerze :)

Opublikowano

1. Nie ten dział, przenieś ktoś.

2. Nie podoba mi się ta reklama, jest zrobiona ona tak jakby na odpiernicz.

3. Sama końcówka "mcpro.io" świadczy o tym, że jest to hosting darmowy, co zmniejsza ilość graczy i wydajność serwera.

4. Nie podoba mi się to, że nie ma zawartych elementów graficznych.

5. Bardzo niska wersja.

PYTANIA:

Ile tam gra graczy dziennie? Jeśli gra tam sama administracja to wątpię, żeby tam ci ktoś wszedł. Jak wygląda spawn? I co najważniejsze, co to jest za serwer, co na nim jest?

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
Jeżeli jest zły dział to przepraszam ale nie mogłam znaleźć innego pasującego do reklamy serwera

Może dział https://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwerów/ będzie odpowiedni, dla tego typu tematów.

INFORMACJE O SERWERZE:

1. Ogarnięta administracja.

2. Aktywna administracja.

3. Serwer posiada swoją stronkę internetową o adresie: FoxHC.pl.tl, tak stronka też darmowa ale po co kupować jak i tak mało osób gra na serwerze więc...

4. Miła administracja.

5. Wersja: 1.8

Co rozumiesz poprzez słowo "ogarnięta" administracja? 

Czemu w informacji o serwerze 3 na 5 punktów tyczy się administracji?

Chciałem wejść na serwer i zobaczyć co "ogarnięta" administracja potrafi zrobić ale niestety serwer off. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...